Skip to main content

Schoonmaakonderhoud

Sanlynkroschoon biedt samen met Schoonmaakbedrijf José Crombeen B.V. de beste schoonmaakkwaliteit tegen een marktconforme prijs.

Sanlynkroschoon biedt een breed scala schoonmaakactiviteiten aan, van reguliere schoonmaak ( Kantoren-Hotels-Vakantieparken-Gezondheidszorg-Onderwijs-Industrie)
tot specialistische reiniging (Glasbewassing- Computerreiniging-OK-ruimtes).

Sanlynkroschoon heeft door een samenwerkingsverband met Schoonmaakbedrijf José Crombeen B.V. de mogelijkheid om voor al uw schoonmaak uitdagingen een passend antwoord te geven. Dat gaat van het uitbesteden aan ons tot op maat gesneden opleidingen van personeel, adviezen, calculaties en kwaliteitscontrole op de uitgevoerde werkzaamheden. Zo kunnen wij u onderstaande schoonmaakdiensten aanbieden:

Interieurverzorging

Enthousiaste medewerk(st)ers zorgen dat elk interieur overeenkomstig de afspraken wordt schoongemaakt. Of het nu gaat om sportcomplexen, kantoren of gezondheidzorg instellingen, wij zorgen ervoor dat iedereen weer in een schone omgeving kan sporten, werken en weer herstellen.

Tapijtreiniging

Sanlynkroschoon heeft ruime ervaring met het reinigen van tapijt. Met professionele apparatuur zorgen wij ervoor dat het tapijt er weer als nieuw uitziet.

Vloeronderhoud

Sanlynkroschoon kan ervoor zorgen dat linoleum, tegel, pvc en betonvloeren er weer stralend uitzien na een schrobbeurt. Ook het conserveren van linoleumvloeren kunt u aan ons toevertrouwen.

Calculaties en planningen

Sanlynkroschoon kan door calculatie en planningen een overzicht maken voor de in te zetten uren en verbruiksmaterialen. Dit alles om een beter totaal overzicht te krijgen van uw exploitatie.
Hieraan gekoppeld kunnen we ook onafhankelijk kwaliteitsmetingen verrichten.